Wie kan nou beter vertellen wat werken voor Vindsubsidies inhoudt dan onze eigen collega's?

Wij laten onze collega’s graag aan het woord. Want zij weten immers het beste wat werken voor Vindsubsidies betekent in de praktijk. Lees de verhalen van (misschien wel) je toekomstige collega's over hun ervaring en hoe ze dagelijks grenzen proberen te verleggen.

Eline Engels bewerkt 2.png

‘Er wordt bij Vindsubsidies zelfstandigheid gevraagd, maar niet bepaald hoe jij je werk moet doen’

Bij Vindsubsidies krijg je veel vrijheid in het uitvoeren van je werk. Er wordt zelfstandigheid gevraagd, maar er wordt niet bepaald hoe jij je werk moet doen. Dat biedt kansen om jezelf optimaal te ontwikkelen.

Lees het verhaal van accountmanager Eline Engels
DaanVerbek_VindSubsidies.jpg

'Als consultant ben je een soort spin in het web'

Binnen Vindsubsidies krijgen consultants al snel veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je eigen werk(week) te plannen. Deze flexibiliteit, in combinatie met de prettige werkomgevingen over het hele land, zorgt voor een fijne werkomgeving.

Lees het verhaal van consultant Daan Verbeek
auke.png (1)

'Vrijheid, flexibiliteit, ontwikkelmogelijkheden'

Belangrijker is dat ze bij Vindsubsidies oog hebben voor je (persoonlijke) ontwikkeling. De afgelopen jaren heb ik daar volop van geprofiteerd. Ik heb de kans gekregen om mij te ontwikkelen in verschillende rollen binnen het bedrijf welke ondersteund zijn met interne en externe trainingen.

Lees het verhaal van teamleider Auke Ten Bokum

Werken bij Vindsubsidies

Werken aan de innovaties van morgen

Subsidies maken innovaties en projecten mogelijk, ze helpen organisaties vooruit. Bij Vindsubsidies vinden wij dat vooruitgang een kans verdient. Wij helpen bedrijven, overheidsorganisaties, kennisinstellingen en samenwerkingsverbanden grenzen te verleggen door subsidies te vinden die matchen met hun ambities. Of het nu om een hightech uitvinding gaat, een internationaal samenwerkingsproject, een duurzame investering of het verbeteren van een productieproces.