Wie kan nou beter vertellen wat werken voor Vindsubsidies inhoudt dan onze eigen collega's?

Wij laten onze collega’s graag aan het woord. Want zij weten immers het beste wat werken voor Vindsubsidies betekent in de praktijk. Lees de verhalen van (misschien wel) je toekomstige collega's over hun ervaring en hoe ze dagelijks grenzen proberen te verleggen.

Eline.png (1)

‘Er wordt bij Vindsubsidies zelfstandigheid gevraagd, maar niet bepaald hoe jij je werk moet doen’

Bij Vindsubsidies krijg je veel vrijheid in het uitvoeren van je werk. Er wordt zelfstandigheid gevraagd, maar er wordt niet bepaald hoe jij je werk moet doen. Dat biedt kansen om jezelf optimaal te ontwikkelen.

Lees het verhaal van accountmanager Eline Engels
Marjolein.png (1)

‘Bij Vindsubsidies is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling’

Er wordt hard gewerkt, maar er is ook zeker tijd voor gezelligheid met collega’s.Ook naast het werk worden er activiteiten georganiseerd. Dit geeft een prettige sfeer, ook als je er weer met zijn allen tegenaan gaat.

Lees het verhaal van trainee & consultant Marjolein Pistoor
Maarten-Emmerich.png

‘Het werk is nooit eentonig, elke case is anders’

Als junior consultant kan ik al aardig mijn eigen weg gaan. Ik ben niet veel op kantoor, maar veel onderweg, op klantbezoek. Omdat luisteren en sparren met de klant en de subsidieverstrekker zo belangrijk is, leer je om goed en constructief te communiceren. Op alle niveaus’. 

Lees het verhaal van junior consultant Maarten Emmerich

Werken bij Vindsubsidies

Werken aan de innovaties van morgen

Subsidies maken innovaties en projecten mogelijk, ze helpen organisaties vooruit. Bij Vindsubsidies vinden wij dat vooruitgang een kans verdient. Wij helpen bedrijven, overheidsorganisaties, kennisinstellingen en samenwerkingsverbanden grenzen te verleggen door subsidies te vinden die matchen met hun ambities. Of het nu om een hightech uitvinding gaat, een internationaal samenwerkingsproject, een duurzame investering of het verbeteren van een productieproces.