Bepaal zelf wat je wilt leren, fouten maken mag!

Meewerkstage IT

Wil je deel uitmaken van een organisatie met een laagdrempelige en informele sfeer? Ben je op zoek naar een stage waarbij je je IT kennis in de praktijk kan brengen? Je bent welkom in ons kleine, maar fijne IT-team!

Dit maakt je stage zo uitdagend

Als stagiair IT Systeembeheerder bij Vindsubsidies krijg je de kans om praktijkervaring op te doen binnen ons IT-team. Je zult betrokken zijn bij het beheren, onderhouden en optimaliseren van onze IT-infrastructuur. Je werkt nauw samen met collega Fabian waarbij jij je gedurende je stage kunt richten op het toepassen van je opgedane kennis.

Wat ga je zoal doen?

 • Ondersteunen bij dagelijkse IT-taken en werkzaamheden.
 • Samenwerken met het IT-team aan projecten en het delen van nieuwe ideeën.
 • Helpen bij het voorbereiden op de migratie van Microsoft naar Google.
 • Ontwikkelen en onderhouden van documentatie en procedures voor systeemconfiguratie.
 • Bijdragen aan het vernieuwen van het laptopbeleid.

Dit breng je mee:

 • Opleiding in de richting van IT, Informatica, Systeembeheer of een gerelateerd veld.
 • Enthousiast en leergierig met een passie voor IT.
 • Goede communicatieve vaardigheden en teamgerichte instelling.
 • Probleemoplossend vermogen en proactieve houding.
 • Minimaal HBO werk- en denkniveau.

Wat bieden wij jou?

Wij vinden natuurlijk dat Vindsubsidies de allerleukste stageplek is. Maar om jou ook te overtuigen hebben we de voordelen voor je op een rijtje gezet

 • Allereerst krijg je natuurlijk een stagevergoeding. Je ontvangt €350 bruto per maand;
 • Flexibiliteit in werktijden en de mogelijkheid tot deels thuiswerken;
 • Standplaats: kantoor Deventer;
 • Naast de werkplekken op onze fijne kantoren (Deventer, Enschede, Utrecht, Nijmegen, Breda, Amsterdam, Venlo en Maastricht), kun je ook deels remote werken;
 • Reiskostenvergoeding, of je pakt de trein/fiets/bus/tram met de NS-business card die je van ons krijgt;
 • Een uitdagende meewerkstage in een inspirerende en informele werkomgeving;
 • Ruimte voor eigen inbreng en initiatief.

Wie zijn wij?

Vindsubsidies is een onafhankelijk adviesbureau dat al ruim 25 jaar een totaalpakket aan diensten en producten aanbiedt op het gebied van subsidies en overheidsfinanciering. Je komt te werken in een snelgroeiende organisatie met circa 190 professionals die onze opdrachtgevers helpen om hun grenzen te verleggen. We hebben een internationaal uitgerold IT-landschap met een mix van standaard en op maat gemaakte applicaties. Door overnames en veranderende inzichten is er veel vernieuwing in onze tech-stack. Zelfs als stagiair heb je hierdoor de mogelijkheid om je stempel te drukken op het sneller, groter, beter maken van de omgeving waar onze professionals elke dag gebruik van maken om de slimste, innovatiefste en meest duurzame plannen en projecten in Nederland en de EU mogelijk te maken.

Nanny Bressers.png

Veel ruimte voor eigen initiatief

”Bij Vindsubsidies werk je in een jong energiek team, waar veel ruimte is voor je eigen interesses en expertisegebieden.

De organisatie is flexibel en meedenkend, en biedt veel ruimte voor eigen initiatief. In je werk zit een goede mix tussen zelfstandigheid en toch volop samenwerken.

Je werk is niet snel saai, want er is volop afwisseling in onderwerpen en thema’s waar je aan werkt!”

Nanny Bressers, Senior Consultant

Gaan met die baan!

Ben jij de IT-superheld in wording die we zoeken? Wil je jouw IT-vaardigheden ontwikkelen binnen ons enthousiaste team? Solliciteer dan nu door je cv en motivatiebrief te sturen naar vacatures@vindsubsidies.nl.

 • Je hoort zo snel mogelijk van Anoek (binnen 5 werkdagen) of je wordt uitgenodigd voor het eerste kennismakingsgesprek;
 • Na dit eerste gesprek is de kans groot dat je enthousiast bent en wij ook;
 • We plannen een tweede gesprek en wie weet hoor je binnenkort bij team IT!

(Alleen bestanden kleiner dan 5mb en met de volgende extensies worden geaccepteerd: pdf, doc, docx, rtf)


Wanneer je bij ons solliciteert ga je akkoord dat wij de informatie gebruiken om het sollicitatieproces optimaal vorm te geven. Om dit mogelijk te maken worden je gegevens opgeslagen voor wervingsdoeleinden.

Recruitment Data Privacybeleid*
Ik ga akkoord met het Vindsubsidies Data Privacybeleid en geef toestemming voor het ontvangen van informatie van de organisatie met betrekking tot vacatures en het sollicitatieproces.
Consent persoonlijke data*
Ik ga akkoord met het opslaan van mijn persoonlijke gegevens door de HR-afdeling van Vindsubsidies. Mijn persoonlijke gegevens maak ik vrijwillig bekend en ik begrijp dat ik op ieder gewenst moment mijn persoonlijke gegevens kan wijzigen of laten verwijderen.

Werken bij Vindsubsidies

Werken aan de innovaties van morgen

Subsidies maken innovaties en projecten mogelijk, ze helpen organisaties vooruit. Bij Vindsubsidies vinden wij dat vooruitgang een kans verdient. Wij helpen bedrijven, overheidsorganisaties, kennisinstellingen en samenwerkingsverbanden grenzen te verleggen door subsidies te vinden die matchen met hun ambities. Of het nu om een hightech uitvinding gaat, een internationaal samenwerkingsproject, een duurzame investering of het verbeteren van een productieproces.