Bepaal zelf wat je wilt leren, fouten maken mag!

Meewerkstage marketing 

Word jij enthousiast van een uitdagende stage waarin je jouw creativiteit en ideeën volledig kunt benutten? Dan zit je bij ons op de juiste plek! In onze snelgroeiende organisatie zijn wij continu op zoek naar nieuw talent en kunnen we niet wachten om jouw frisse ideeën te horen. Bij ons ben jij de regisseur van je eigen leerervaring, waarbij je de vrijheid hebt om te ontdekken welke facetten van marketing jou het meest aanspreken. Lees snel verder voor deze toffe stage!

Onze marketingafdeling is een dynamische en veelzijdige afdeling die verantwoordelijk is voor het ontwikkelen en uitvoeren van strategieën om de zichtbaarheid, het imago en de verkoop van onze diensten te bevorderen. Social media, content, marketingautomatisering en campagnes sluiten hier naadloos op aan. Daarnaast worden er events georganiseerd om Vindsubsidies nog meer op de kaart te zetten. Wil jij onderdeel zijn van een leuk marketingteam, met afwisselende taken waarin je verschillende aspecten gaat leren? Dan ben je aan het juiste adres. Hieronder vind je een lijstje met de werkzaamheden om je een idee te geven:

Jouw werkzaamheden:

 • Meedenken bij het opstarten van een nieuwe email campagne en ontdek hoe o.a. jouw woordkeuze een verschil kan maken in het aantal geopende e-mails;
 • Allround marketing activiteiten, zoals het organiseren van een tof feest om onze successen te vieren, het bestellen van marketingmaterialen en het ondersteunen van onze consultants;
 • Social media kanalen beheren en hierop adverteren (LinkedIn, Facebook, Instagram);
 • Content voor op onze website en social media kanalen maken, verbeteren en controleren;
 • De narrowcasting op al onze locaties bijhouden met leuke updates en belangrijk nieuws.
 • Meewerken aan het vormgeven van de interne nieuwsbrief;
 • Last but not least: eventmarketing. Ondersteunen bij het bedenken en uitvoeren van evenementen.

Wat bieden wij jou?

Wij vinden natuurlijk dat Vindsubsidies de allerleukste stageplek is. Maar om jou ook te overtuigen hebben we de voordelen voor je op een rijtje gezet.

 • Een uitdagende stage waarbij jij zelf de regie in handen neemt;
 • Je standplaats zal kantoor Enschede worden, maar je bent natuurlijk ook altijd welkom op één van onze andere kantoren of kunt flexibel thuiswerken wanneer dit het beste uitkomt;
 • Een gezellig team van collega’s die klaar staan voor jouw slechte grappen;
 • Een laptop;
 • Een bruto stagevergoeding van €300 per maand o.b.v. 40 uur;
 • Een werkweek o.b.v. 32 of 40 uur.

Wat verwachten we van jou?

 • Je bent bezig met een marketing/eventmanagement of een soortgelijke studie;
 • Je bent leergierig en hebt humor;
 • Je hebt een passie voor marketing;
 • Je kan zelfstandig werken (maar zult uiteraard begeleiding vanuit ons hebben);
 • Verantwoordelijkheidsgevoel.

En wie zijn wij dan wel niet? 
Vindsubsidies is een onafhankelijk adviesbureau dat diensten en producten aanbiedt op het gebied van subsidies en overheidsfinanciering. Klinkt misschien stoffig, maar dat is het niet! Wij helpen organisaties bij het vinden van subsidies die hun innovatieve projecten voor de toekomst kunnen financieren. De marketingafdeling ondersteunt hierbij en bestaat uit 4 enthousiaste collega’s verdeeld over verschillende kantoren. De afdeling staat de komende tijd voor enorme toffe en creatieve uitdagingen en daarom zoeken we jou. Groei en leer jij met ons mee?

Nanny Bressers.png

Veel ruimte voor eigen initiatief

”Bij Vindsubsidies werk je in een jong energiek team, waar veel ruimte is voor je eigen interesses en expertisegebieden.

De organisatie is flexibel en meedenkend, en biedt veel ruimte voor eigen initiatief. In je werk zit een goede mix tussen zelfstandigheid en toch volop samenwerken.

Je werk is niet snel saai, want er is volop afwisseling in onderwerpen en thema’s waar je aan werkt!”

Nanny Bressers, Senior Consultant

Interesse? Zo hengel je deze stageplek binnen:

We snappen dat je niet kunt wachten om te solliciteren op deze toffe stageplek. Stuur daarom je cv en motivatiebrief naar vacatures@vindsubsidies.nl. 

Je hoort van ons of je wordt uitgenodigd voor het eerste gesprek. Na dit eerste gesprek is de kans groot dat je enthousiast bent en wij ook!


(Alleen bestanden kleiner dan 5mb en met de volgende extensies worden geaccepteerd: pdf, doc, docx, rtf)


Wanneer je bij ons solliciteert ga je akkoord dat wij de informatie gebruiken om het sollicitatieproces optimaal vorm te geven. Om dit mogelijk te maken worden je gegevens opgeslagen voor wervingsdoeleinden.

Recruitment Data Privacybeleid*
Ik ga akkoord met het Vindsubsidies Data Privacybeleid en geef toestemming voor het ontvangen van informatie van de organisatie met betrekking tot vacatures en het sollicitatieproces.
Consent persoonlijke data*
Ik ga akkoord met het opslaan van mijn persoonlijke gegevens door de HR-afdeling van Vindsubsidies. Mijn persoonlijke gegevens maak ik vrijwillig bekend en ik begrijp dat ik op ieder gewenst moment mijn persoonlijke gegevens kan wijzigen of laten verwijderen.

Werken bij Vindsubsidies

Werken aan de innovaties van morgen

Subsidies maken innovaties en projecten mogelijk, ze helpen organisaties vooruit. Bij Vindsubsidies vinden wij dat vooruitgang een kans verdient. Wij helpen bedrijven, overheidsorganisaties, kennisinstellingen en samenwerkingsverbanden grenzen te verleggen door subsidies te vinden die matchen met hun ambities. Of het nu om een hightech uitvinding gaat, een internationaal samenwerkingsproject, een duurzame investering of het verbeteren van een productieproces.