Op zoek naar een inspirerende stageplek binnen een internationale organisatie? Vindsubsidies biedt volop mogelijkheden.

Stagelopen bij Vindsubsidies? Dat kan. Of je nu een mbo-, hbo-, of wo-opleiding volgt. Je kunt met alle mogelijke opleidingen terecht. De stageduur varieert van een paar weken tot een jaar en uiteraard krijg je een stagevergoeding.

Stage lopen

Stages zijn bij ons mogelijk op elke afdeling. Doe je een commerciële opleiding? Dan is een stage op onze afdeling Sales of Marketing misschien iets voor jou. Volg je een bestuurskundige of technische studie en lijkt het je wat om organisaties en ondernemers verder te helpen met hun plannen en projecten? Dan stellen wij een stage binnen ons team van consultants voor. En ook journalistieke stagiaires zijn welkom bij ons. Wij produceren veel nieuws over subsidies, innovatie, van ministeries en over succesvolle gesubsidieerde projecten.

Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden. Vanzelfsprekend ontvangen stagiaires een stagevergoeding.

Afstuderen 

Wil je een afstudeeronderzoek doen op het gebied van overheidsfinanciering, innovatie in het bedrijfsleven, marketing of consultancy? Of heb je wellicht een ander onderzoek of afstudeeropdracht waarvan jij denkt dat die matcht met onze business? Kom eens langs voor een gesprek, dan kijken we samen of je idee past.

Werkervaringsplekken & traineeships

Werkervaring opdoen of een traineeship volgen? Dat kan natuurlijk ook!

Wie zijn wij?

Vindsubsidies is een groot onafhankelijk adviesbureau dat een totaalpakket aan diensten en producten heeft op het gebied van subsidies, waaronder de grootste subsidiedatabase in Europa, consultancy en een uniek online platform voor het managen van subsidieprojecten. Met al onze diensten en producten ondersteunen wij organisaties bij het vinden van een passende financiering voor hun onderzoek of project. Dat doen we al meer dan 25 jaar met veel succes waardoor we een belangrijke speler zijn in de markt.

Erkend stagebedrijf

Vindsubsidies is door onafhankelijk orgaan Stichting ELBHO erkent als stagebedrijf voor opleidingen op het gebied van een Associate Degree, Bachelor en Master in het hbo/wo. Hiermee wordt de kwaliteit gewaarborgd van (afstudeer)stages in het hoger onderwijs bij Vindsubsidies. Gedurende de kwalitatieve meting heeft Vindsubsidies voldaan aan onder andere grote van de organisatie, aantal stagebegeleiders, aantal stageplaatsen en faciliteiten.

eline-engels-accountmanager-vindsubsidies.png

Vrijheid om jezelf optimaal te ontwikkelen

“Bij Vindsubsidies zijn we altijd in beweging en bezig met de volgende stap. Zo worden er ook nieuwe werkwijzen en processen uitgeprobeerd. Persoonlijk houdt mij dat geïnteresseerd. Omdat je dan niet snel vervalt in de termen als ‘zo hebben we het altijd al gedaan’. Er wordt continu gekeken naar of iets beter kan, en daarbinnen is veel ruimte voor eigen initiatief.

Bij Vindsubsidies krijg je veel vrijheid in het uitvoeren van je werk. Er wordt zelfstandigheid gevraagd, maar er wordt niet bepaald hoe jij je werk moet doen. Dat biedt kansen om jezelf optimaal te ontwikkelen.”

Eline Engels, Accountmanager

Werken bij Vindsubsidies

Werken aan de innovaties van morgen

Subsidies maken innovaties en projecten mogelijk, ze helpen organisaties vooruit. Bij Vindsubsidies vinden wij dat vooruitgang een kans verdient. Wij helpen bedrijven, overheidsorganisaties, kennisinstellingen en samenwerkingsverbanden grenzen te verleggen door subsidies te vinden die matchen met hun ambities. Of het nu om een hightech uitvinding gaat, een internationaal samenwerkingsproject, een duurzame investering of het verbeteren van een productieproces.