Voor organisaties het onmogelijke mogelijk maken
Daar geloven wij in.

Zoals het hoort stellen we onszelf graag even aan je voor. Vindsubsidies is een groot en groeiend onafhankelijk adviesbureau dat een totaalpakket aan diensten en producten heeft op het gebied van subsidies. Onze branche heeft misschien een stoffig imago, maar wij zijn dat juist niet! Wij geloven erin dat vooruitgang een kans verdient, omdat innovaties grenzen verleggen. We leven in een wereld waarin eigenlijk niets meer onmogelijk is en waarin ambitieuze plannen worden omgezet in realiteit. Het vormt onze drijfveer om vandaag mee te werken aan de wereld van morgen!

Onze jarenlange ervaring in het subsidielandschap delen wij dan ook graag met onze klanten. Dit doen wij niet enkel door onze consultancy diensten aan te bieden, maar ook door digitale diensten aan te bieden. Deze digitale diensten helpen onze klanten bij o.a. het vinden, aanvragen en administreren van verschillende subsidies. Zo hebben wij de grootste subsidiedatabase van Europa, digitale loketten voor gemeentes en nog veel meer. Op deze manier zorgen wij ervoor dat ook het subsidielandschap zich blijft innoveren!

 

Werken bij Vindsubsidies

Het belangrijkste is dat jij elke dag met plezier aan het werk gaat. Benieuwd hoe we dat bij Vindsubsidies voor elkaar krijgen? Zet een groep ambitieuze, gezellige mensen bij elkaar, zorg dat het ze aan niets ontbreekt en gaan met die banaan! Bij Vindsubsidies staat het welzijn van onze collega’s bovenaan. Wanneer jij lekker in je vel zit, kun je optimaal presteren. Dit is de reden dat wij het belangrijk vinden dat je veel plezier kan maken op je werk en dat je je blijft ontwikkelen. Je mag flexibel werken voor een goede werk en privébalans, je krijgt veel verantwoordelijkheden zodat je werkzaamheden zinvol zijn en er zijn veel doorgroeimogelijkheden zodat je je nooit zal vervelen!

Tijdens de start van je loopbaan word je door HR meegenomen in een onboardingstraject, waarbij jij veel ruimte krijgt om de organisatie goed te leren kennen. Daarnaast ga je je samen met je buddy richten op de inhoudelijke werkzaamheden zodat je er niet alleen voor staat. De kans is groot dat er in je eerste jaar veel leuke bedrijfsuitjes plaats gaan vinden, waardoor je je collega’s nog beter leert kennen. En in een paar maanden zul je merken dat je niet meer weg te denken bent binnen Vindsubsidies.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe talenten. Durf jij het met ons aan om mee te werken aan de wereld van morgen? Solliciteer direct, wij kijken er naar uit om je te ontmoeten!

Je kan hiervoor het onderstaande contactformulier gebruiken of bellen met onze recruiter Anoek via 06 1314 5873. Uiteraard ben je ook van harte welkom op één van onze locaties!

Ik accepteer de algemene voorwaarden van Vindsubsidies* zie Privacybeleid

Kantoor-Enschede.png

Openingstijden 
Maandag t/m vrijdag 
8.30 tot 17:00 uur

Amsterdam
John M. Keynesplein 12-46
1066 EP Amsterdam

Breda
Verlengde Poolseweg 28
4818 CL Breda

Deventer 
Leeuwenbrug 107 
7411 TH Deventer

Enschede
Hengelosestraat 581-583 
7521 AG Enschede

Maastricht
Oxfordlaan 70
6229 EV Maastricht

Nijmegen
Keizer Karelplein 32A
6611 NH Nijmegen

Utrecht
Europalaan 400
3526 KS Utrecht

Venlo
Noorderpoort 7
5916 PJ Venlo

St. Ingbert - Duitsland
Ernst-Heckel-Straße 6A
66386 St. Ingbert

Berlijn - Duitsland
Europaplatz 2
10557 Berlin

T: 088-2020400
E: info@vindsubsidies.nl

Werken bij Vindsubsidies

Werken aan de innovaties van morgen

Subsidies maken innovaties en projecten mogelijk, ze helpen organisaties vooruit. Bij Vindsubsidies vinden wij dat vooruitgang een kans verdient. Wij helpen bedrijven, overheidsorganisaties, kennisinstellingen en samenwerkingsverbanden grenzen te verleggen door subsidies te vinden die matchen met hun ambities. Of het nu om een hightech uitvinding gaat, een internationaal samenwerkingsproject, een duurzame investering of het verbeteren van een productieproces.