Wij verbinden innovatieve onderneming met subsidies en financieringen. Zo helpen wij grenzen te verleggen.

Of het nu gaat over het veroveren van de wereld met voetbalanalysemiddelen, het tot een minimum beperken van verspilling in de retourbusiness met slimme machine learning of het worden van de duurzaamste bakker van Nederland. Bij Vindsubsidies helpen wij innovatieve organisaties grenzen te verleggen.

Want vooruitgang verdient een kans

Bij Vindsubsidies geloven wij erin dat vooruitgang een kans verdient omdat innovaties grenzen verlegd. Wij leven in een wereld waarin eigenlijk niets meer onmogelijk is. Het vormt de wereld van morgen, waarin ambitieuze plannen worden omgezet in realiteit. Daar dragen wij van Vindsubsidies graag aan bij. Het vormt onze drijfveer om vandaag mee te werken aan de wereld van morgen.

Oplossingen voor iedere fase in het subsidieproces

Onze ruime ervaring als pionier in de wereld van subsidies delen wij graag met onze klanten. Het heeft ervoor gezorgd dat wij voor het zoeken, aanvragen en administreren van subsidies diverse diensten en producten hebben ontwikkeld, die allen op eigen wijze het proces voor jou als organisatie vergemakkelijken. Hierbij combineren wij jarenlange ervaring met het strategisch inzetten van data en benutten van online technieken. Zo zorgen we er ook voor dat het subsidielandschap zich blijft innoveren!

Voor organisaties het onmogelijke mogelijk maken
Daar geloven wij in.

Wij zijn nuchter en toegewijd, maar hebben tegelijkertijd grenzeloze ambities.

Om die ambities waar te maken werken we samen met jouw organisatie werken aan groei. Net zoals wij met tal van andere organisaties werken aan het versnellen van projecten – groot of klein – waar ons innovatiehart sneller van gaat kloppen.

Meer dan 90 collega’s zetten zich dagelijks in om de kloof tussen subsidies en organisaties te verkleinen. Om ervoor te zorgen dat innovaties worden ingezet, zoals ze zijn bedoeld. Om ervoor te zorgen dat de wereld van morgen, begint bij de innovaties van vandaag.

Onze kernwaarden helpen ons grenzen verleggen

Als snelgroeiend bedrijf is het van belang de cultuur binnen onze organisatie te waarborgen. Het verbindt onze medewerkers en zorgt ervoor dat waarom we dingen doen, altijd duidelijk is. Zo blijven we nuchter en behouden we onze ambitie om grenzen te verleggen.

Er worden inzichtelijke stappen gezet die tot het gewenste resultaat leiden. Vindsubsidies creëert helderheid in een ogenschijnlijke chaos door de weg naar een innovatieve toekomst toegankelijk te maken. Transparant naar zowel de subsidieverstrekker (overheid) als klant.

De stip op de horizon zien en weten hoe je daar zo snel en efficiënt mogelijk kunt komen om resultaat te behalen. Innoveren betekent grenzen verleggen. Om grenzen te verleggen is gedrevenheid een onmisbare schakel. Hierdoor stelt Vindsubsidies organisaties in staat om die grenzen te verleggen. Kan niet bestaat niet en daarom blijft Vindsubsidies zoeken naar de juiste oplossing.

Vindsubsidies heeft de kennis en kunde in huis om ervoor te zorgen dat zaken op het gebied van subsidies soepel en inzichtelijk verlopen. Elke bevinding wordt zorgvuldig tegen het licht gehouden. Met de juiste kennis in het achterhoofd en kundige vakmensen kan Vindsubsidies kansrijke aanvragen schrijven.

Vindsubsidies loopt voorop, ziet en herkent daardoor kansen en maakt hier gebruik van in het voordeel van de klant. Vindsubsidies heeft een hoger doel voor Nederland voor ogen en heeft hier ook de kennis en kunde voor in huis. Organisaties kunnen gebruik maken van deze kennis en wijsheid. Vindsubsidies is dus de partij die ondernemingen faciliteert om grootse dingen te kunnen doen en boven henzelf uit te kunnen stijgen.

 

20+ jaar
ervaring

De wereld van subsidies kent na 20 jaar voor ons geen geheimen meer

 

 

Actief in
7 landen

Ook wij hebben onze grenzen verlegd met kantoren in onder meer de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk

 

 

90+
specialisten

Met meer dan negentig specialisten maak je gebruik van uiteenlopende expertises

 

 

20.000+ beschikte
WBSO-aanvragen

En dat voor meer dan 2.500 organisaties

 

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Je kunt hiervoor het contactformulier gebruiken, een e-mail sturen naar info@vindsubsidies.nl of telefonisch contact opnemen via 088-2020400. Uiteraard ben je ook van harte welkom op locatie in Enschede, Deventer en Utrecht.

Ik accepteer de algemene voorwaarden van Vindsubsidies* zie Privacybeleid

Kantoor-Enschede.png

Openingstijden 
Maandag t/m vrijdag 
8.30 tot 17:00 uur

Enschede
Hengelosestraat 581 
7521 AG Enschede

Deventer
Leeuwenbrug 107 
7411 TH Deventer

Utrecht
Papendorpseweg 100 
3528 BJ Utrecht

T: 088-2020400
E: info@vindsubsidies.nl

Werken bij Vindsubsidies

Werken aan de innovaties van morgen

Subsidies maken innovaties en projecten mogelijk, ze helpen organisaties vooruit. Bij Vindsubsidies vinden wij dat vooruitgang een kans verdient. Wij helpen bedrijven, overheidsorganisaties, kennisinstellingen en samenwerkingsverbanden grenzen te verleggen door subsidies te vinden die matchen met hun ambities. Of het nu om een hightech uitvinding gaat, een internationaal samenwerkingsproject, een duurzame investering of het verbeteren van een productieproces.