‘Er wordt bij Vindsubsidies zelfstandigheid gevraagd, maar niet bepaald hoe jij je werk moet doen’

Je ‘verkoopt’ dus iets dat relevant is

Voordat ik bij Vindsubsidies begon, heb ik tien jaar gewerkt in commerciële rollen bij verschillende bedrijven. Wat het werk voor Vindsubsidies zo boeiend maakt, is dat je met een subsidie altijd aansluit bij een thema of project, waar de klant op dat moment mee bezig is. Een onderwerp dat op de agenda staat. Je ‘verkoopt’ dus iets dat relevant is. Je voegt door een subsidiemogelijkheid onder de aandacht te brengen daadwerkelijk iets toe aan een project. Een project dat al gepland stond, maar met subsidie eerder of groter kan worden uitgevoerd.

Sparren over ambities en doelen op het hoogste niveau

Juist omdat je met subsidies en fiscale regelingen altijd aansluit bij de plannen van een bedrijf, zit je als accountmanager meestal aan tafel met personen die iets te zeggen hebben binnen een organisatie. Zoals de controller, het management of de directie. Dat is interessant, want daardoor kun je op het hoogste niveau meedenken en sparren over het realiseren van ambities en doelen.

Altijd in beweging in bezig met de volgende stap 

Vindsubsidies is een bedrijf dat zich snel ontwikkelt, er zijn dus vaak veranderingen. Daar moet je wel tegen kunnen. De verschillende afdelingen zijn altijd in beweging. En er worden nieuwe werkwijzen en processen uitgeprobeerd. Persoonlijk houdt mij dat geïnteresseerd. Omdat je dan niet snel vervalt in de termen als ‘zo hebben we het altijd al gedaan’. Er wordt continu gekeken naar of iets beter kan, en daarbinnen is veel ruimte voor eigen initiatief. Het is niet erg als een plan mislukt; we hoeven dan in elk geval niet te zeggen dat we het niet geprobeerd hebben.

Bij Vindsubsidies krijg je veel vrijheid in het uitvoeren van je werk. Er wordt zelfstandigheid gevraagd, maar er wordt niet bepaald hoe jij je werk moet doen. Dat biedt kansen om jezelf optimaal te ontwikkelen.

Eline Engels bewerkt 2.png

Eline Engels
Accountmanager bij Vindsubsidies

Lees ook:

DaanVerbek_VindSubsidies.jpg

‘Werken bij Vindsubsidies is vanaf dag één leuk en uitdagend geweest vanwege de diversiteit van het werk, de vrijheden binnen de organisatie, en de onderlinge collegialiteit.’

Binnen Vindsubsidies krijgen consultants al snel veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je eigen werk(week) te plannen. Deze flexibiliteit, in combinatie met de prettige werkomgevingen over het hele land, zorgt voor een fijne werkomgeving.

Lees het verhaal van consultant Daan Verberk

Werken bij Vindsubsidies

Werken aan de innovaties van morgen

Subsidies maken innovaties en projecten mogelijk, ze helpen organisaties vooruit. Bij Vindsubsidies vinden wij dat vooruitgang een kans verdient. Wij helpen bedrijven, overheidsorganisaties, kennisinstellingen en samenwerkingsverbanden grenzen te verleggen door subsidies te vinden die matchen met hun ambities. Of het nu om een hightech uitvinding gaat, een internationaal samenwerkingsproject, een duurzame investering of het verbeteren van een productieproces.