‘Bij Vindsubsidies is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling’

Alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Ik ben bij Vindsubsidies terechtgekomen via mijn traineeship. Mijn tijd besteedde ik voor 90% aan mijn werk als consultant voor Vindsubsidies, en ongeveer 10% aan cursussen en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Ik kreeg daar binnen Vindsubsidies alle ruimte voor, ook als er eens een extra intervisiemoment met medestudenten werd gepland.

Je leert snel het verhaal achter een technisch project kennen

In het begin heb ik veel meegelopen bij diverse consultants, maar ik pak steeds meer eigen projecten op. Zo houd ik mij bezig met de ESF Duurzame Inzetbaarheid en subsidiemogelijkheden voor de publieke sector. Soms is het lastig om heel technische projecten van klanten te vertalen naar een subsidieaanvraag. Maar je leert om goed door te vragen en de belangrijke punten eruit te pakken om de subsidieverstrekker te overtuigen. Het is mooi als dit lukt, en resulteert in een substantiële subsidiebijdrage voor een project, innovatie of investering.

Naast tijd ook tijd voor gezelligheid 

Vindsubsidies is een jong en modern bedrijf. Er is veel aandacht en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook zeker tijd voor gezelligheid met collega’s. Hier is het niet zo dat je elkaar alleen tijdens kantooruren ziet. Ook naast het werk worden er kleine en grotere activiteiten georganiseerd. Dit geeft een prettige sfeer, ook als je er weer met zijn allen tegenaan gaat.

Marjolein-Pistoor.png

Marjolein Pistoor
Consultant (en oud-trainee) bij Vindsubsidies

Lees ook:

Eline.png (1)

‘Er wordt bij Vindsubsidies zelfstandigheid gevraagd, maar niet bepaald hoe jij je werk moet doen’

Bij Vindsubsidies krijg je veel vrijheid in het uitvoeren van je werk. Er wordt zelfstandigheid gevraagd, maar er wordt niet bepaald hoe jij je werk moet doen. Dat biedt kansen om jezelf optimaal te ontwikkelen.

Lees het verhaal van accountmanager Eline Engels
Maarten-Emmerich.png

‘Het werk is nooit eentonig, elke case is anders’

Als junior consultant kan ik al aardig mijn eigen weg gaan. Ik ben niet veel op kantoor, maar veel onderweg, op klantbezoek. Omdat luisteren en sparren met de klant en de subsidieverstrekker zo belangrijk is, leer je om goed en constructief te communiceren. Op alle niveaus’.

LEES HET VERHAAL VAN JUNIOR CONSULTANT MAARTEN EMMERICH

Werken bij Vindsubsidies

Werken aan de innovaties van morgen

Subsidies maken innovaties en projecten mogelijk, ze helpen organisaties vooruit. Bij Vindsubsidies vinden wij dat vooruitgang een kans verdient. Wij helpen bedrijven, overheidsorganisaties, kennisinstellingen en samenwerkingsverbanden grenzen te verleggen door subsidies te vinden die matchen met hun ambities. Of het nu om een hightech uitvinding gaat, een internationaal samenwerkingsproject, een duurzame investering of het verbeteren van een productieproces.