Subsidies maken innovaties en projecten mogelijk, ze helpen organisaties vooruit. 

Ben jij een gemotiveerde hbo/wo-student en op opzoek naar uitdagende afstudeeropdracht bij een ambitieuze snelgroeiend bedrijf en mét kans op een vaste baan na afloop? Dan zoekt Vindsubsidies jou!

De opdracht?
Vindsubsidies is een veelzijdig subsidieadviesbureau dat een totaalpakket aan diensten en producten aanbiedt op subsidiegebied. Zo verkoopt Vindsubsidies ook online subsidieloketten aan overheden en brancheorganisaties die zij op hun website kunnen plaatsen en waarin hun inwoners of leden kosteloos kunnen zoeken naar financiering voor investeringen en projecten. De loketten worden gevuld door een team van researchers die bovenop het nieuws zitten en al het subsidienieuws, en alle regionale, landelijke en Europese subsidieregelingen opnemen in de database. Heel waardevolle informatie voor overheden, bedrijven, verenigingen en organisaties die in deze vorm in geen enkele andere subsidiedatabase te vinden is. Een uniek product dus.

De opdracht is een markt- en positioneringsonderzoek voor deze subsidieloketten. Vragen die je in je onderzoek zou kunnen beatwoorden zijn: ‘Op welke manier moet Vindsubsidies de subsidieloketten verder ontwikkelen om goede aansluiting te vinden bij de gebruikers?’, ‘Hoe wordt de meeste engagement bij de gebruiker gecreëerd?’, en/of ‘Wie zijn de ideale gebruikers van de subsidieloketten en hoe bereikt Vindsubsidies deze het best?’ Het zou natuurlijk ook kunnen dat je tijdens je vooronderzoek op andere relevante onderzoeksvragen stuit. De uitkomsten van jouw onderzoek geeft ons interessante informatie om de subsidieloketten ook in de toekomst succesvol te laten zijn.

Diversiteit
Zoals je hierboven leest heb je veel vrijheid om je eigen onderzoekrichting te bepalen. Hoe dan ook, in je onderzoek krijg je te maken met veel facetten die erg interessant zijn. Marketing, sales, data, gebruikers en klanten in zowel het publieke als private domein en een stuk technologie en IT. De opdracht raakt alle vlakken op het gebied van commercie: delivery van informatie, content en communicatie. In de praktische uitvoeringen denken ben je vrij om een diversiteit aan onderzoeksinstrumenten in te zetten zoals enquêtes, een doelgroeponderzoek en 1-op1-interviews met bestaande en potentiele loketgebruikers.

Wat hebben wij jou te bieden?
Een zeer interessante en commerciële afstudeeropdracht, die -bij een goede aanpak- wellicht kan leiden tot een vaste plek in ons salesteam om de uitgezochte kansen ook daadwerkelijk voor Vindsubsidies te benutten. Je gaat onderdeel uitmaken van het salesteam dat verantwoordelijk is voor de sales van de loketten en de database. Een team dat nauw samenwerkt met product development en marketing. Je kunt werken vanuit huis of een van onze kantoren in Utrecht, Deventer en Enschede, of op locatie bij de overheden, bedrijven en organisaties waar je (een deel van) je onderzoek uitvoert.

Verder kun je rekenen op:

  • Een goede stagevergoeding
  • Laptop
  • Toegang tot al onze (marketing- en sales)systemen
  • Goede begeleiding op het gebied van de uitvoer van onderzoek als ook de inhoud
  • Medewerking en inzet van je al Vindsubsidies-collega’s

Wie zijn wij?
Vindsubsidies is een groot en groeiend onafhankelijk adviesbureau dat een totaalpakket aan diensten en producten heeft op het gebied van subsidies en subsidietrajecten voor tal van grote en kleine bedrijven, overheden en internationale samenwerkingsverbanden verzorgt. Dat doen we al meer dan twintig jaar met veel succes waardoor we een belangrijke speler zijn in de markt.

foto eline website (002).png

Vrijheid om jezelf optimaal te ontwikkelen

“Bij Vindsubsidies zijn we altijd in beweging en bezig met de volgende stap. Zo worden er ook nieuwe werkwijzen en processen uitgeprobeerd. Persoonlijk houdt mij dat geïnteresseerd. Omdat je dan niet snel vervalt in de termen als ‘zo hebben we het altijd al gedaan’. Er wordt continu gekeken naar of iets beter kan, en daarbinnen is veel ruimte voor eigen initiatief.

Bij Vindsubsidies krijg je veel vrijheid in het uitvoeren van je werk. Er wordt zelfstandigheid gevraagd, maar er wordt niet bepaald hoe jij je werk moet doen. Dat biedt kansen om jezelf optimaal te ontwikkelen.”

Eline Engels, Accountmanager

 

Solliciteer direct

Gebruik hiervoor het onderstaand contactformulier. Heb je nog vragen of wil je aanvullende informatie? Dan kun je contact met ons opnemen via info@vindsubsidies.nl of telefonisch contact opnemen via 088-2020400. 


(Alleen bestanden kleiner dan 5mb en met de volgende extensies worden geaccepteerd: pdf, doc, docx, rtf)


Wanneer je solliciteert op een van onze functies, ga je akkoord dat wij de informatie gebruiken om het sollicitatieproces optimaal vorm te geven. Om dit mogelijk te maken worden je gegevens opgeslagen voor wervingsdoeleinden. Meer informatie over dit proces lees je in ons Recruitment Data Privacy Policy.

Recruitment Data Privacybeleid*
Ik ga akkoord met het Idox Recruitment Data Privacybeleid en geef toestemming voor het ontvangen van informatie van de organisatie met betrekking tot vacatures en het sollicitatieproces.
Consent persoonlijke data*
Ik ga akkoord met het opslaan van mijn persoonlijke gegevens door de HR-afdeling van Idox. Mijn persoonlijke gegevens maak ik vrijwillig bekend en ik begrijp dat ik op ieder gewenst moment mijn persoonlijke gegevens kan wijzigen of laten verwijderen.

Werken bij Vindsubsidies

Werken aan de innovaties van morgen

Subsidies maken innovaties en projecten mogelijk, ze helpen organisaties vooruit. Bij Vindsubsidies vinden wij dat vooruitgang een kans verdient. Wij helpen bedrijven, overheidsorganisaties, kennisinstellingen en samenwerkingsverbanden grenzen te verleggen door subsidies te vinden die matchen met hun ambities. Of het nu om een hightech uitvinding gaat, een internationaal samenwerkingsproject, een duurzame investering of het verbeteren van een productieproces.