Bepaal zelf wat je wilt leren, fouten maken mag!

Marketing stagiair (meewerk of afstudeerstage)

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waar je zelf beslist wat je wilt doen en leren? Dan zit je bij ons op de juiste plek! In onze snelgroeiende organisatie zijn wij continu op zoek naar nieuw talent en staan wij te springen voor nieuwe inzichten van starters op de markt. De marketing afdeling is bezig met marketing automation, slimme continue marketing campagnes, gebaseerd op een contentstrategie. De social media en seo en sea sluiten hier naadloos op aan. Wil jij leren door te doen, fouten te maken, te verbeteren en mooie resultaten halen, dan nodigen we je uit!

Vindsubsidies is een onafhankelijk adviesbureau dat al ruim 25 jaar een totaalpakket aan diensten en producten aanbiedt op het gebied van subsidies en overheidsfinanciering. Klinkt misschien stoffig, maar is het niet! Samen met een team van circa 75 professionals werk je mee om onze opdrachtgevers te helpen bij het verleggen van hun grenzen. Ons aanpassen aan de veranderende wereld zien wij als iets vanzelfsprekends. Wij helpen organisaties bij het vinden van subsidies die hun innovatieve projecten voor de toekomst kunnen financieren. 

 

Werkzaamheden kunnen zijn:

 • Google Ads beheren. Denk aan het a/b testen van campagnes, het opstarten van nieuwe campagnes en het maximale resultaat behalen.
 • Jezelf verdiepen in de wereld van SEO met behulp van Semrush en onze online marketeer. Ontdek hoe ons website verkeer verbetert kan worden door technische aanpassingen en/of het schrijven van SEO teksten.
 • Denk mee bij het opstarten van een nieuwe email campagne en ontdek hoe o.a. jouw woordkeuze een verschil kan maken in het aantal geopende emails.
 • Allround marketing activiteiten, zoals het organiseren van een tof feest om onze successen te vieren, het bestellen van marketingmaterialen en het ondersteunen van onze consultants.
 • Social mediakanalen beheren en hierop adverteren (LinkedIn, Facebook, Instagram).
 • Content voor op onze website en social mediakanalen maken, verbeteren en controleren.
 • De narrowcasting op al onze locaties bijhouden met leuke updates en belangrijk nieuws.

 

Wat bieden wij jou?

 • Flexibel werken thuis of op één van onze kantoren in Enschede, Deventer, Druten óf Utrecht
 • Een uitdagende stage waarbij jij zelf de regie in handen neemt
 • En natuurlijk een gezellig team van collega’s die klaar staan voor jouw slechte grappen!
 • Een stagevergoeding van 350 euro per maand
 • Een werkweek o.b.v. 32 of 40 uur

 

Wat verwachten we van jou?

 • Je bent leergierig
 • Je hebt een passie voor marketing
 • Je kan zelfstandig werken (maar zult uiteraard begeleiding vanuit ons hebben)
 • Verantwoordelijkheidsgevoel

 

Nanny Bressers.png

Veel ruimte voor eigen initiatief

”Bij Vindsubsidies werk je in een jong energiek team, waar veel ruimte is voor je eigen interesses en expertisegebieden.

De organisatie is flexibel en meedenkend, en biedt veel ruimte voor eigen initiatief. In je werk zit een goede mix tussen zelfstandigheid en toch volop samenwerken.

Je werk is niet snel saai, want er is volop afwisseling in onderwerpen en thema’s waar je aan werkt!”

Nanny Bressers, Senior Consultant

Gaan met die baan!

Denk je dat jij de stagiair bent die bij ons aan de slag wil? Dan leren we je graag kennen. Laat je van je beste kant zien en stuur je cv en motivatie naar:

Anoek Lusseveld
HR medewerker bij Vindsubsidies
anoek.lusseveld@vindsubsidies.nl
06-13145873

Of nog vragen? Ook daarvoor kun je bij Anoek terecht!


(Alleen bestanden kleiner dan 5mb en met de volgende extensies worden geaccepteerd: pdf, doc, docx, rtf)


Wanneer je bij ons solliciteert ga je akkoord dat wij de informatie gebruiken om het sollicitatieproces optimaal vorm te geven. Om dit mogelijk te maken worden je gegevens opgeslagen voor wervingsdoeleinden.

Recruitment Data Privacybeleid*
Ik ga akkoord met het Vindsubsidies Data Privacybeleid en geef toestemming voor het ontvangen van informatie van de organisatie met betrekking tot vacatures en het sollicitatieproces.
Consent persoonlijke data*
Ik ga akkoord met het opslaan van mijn persoonlijke gegevens door de HR-afdeling van Vindsubsidies. Mijn persoonlijke gegevens maak ik vrijwillig bekend en ik begrijp dat ik op ieder gewenst moment mijn persoonlijke gegevens kan wijzigen of laten verwijderen.

Werken bij Vindsubsidies

Werken aan de innovaties van morgen

Subsidies maken innovaties en projecten mogelijk, ze helpen organisaties vooruit. Bij Vindsubsidies vinden wij dat vooruitgang een kans verdient. Wij helpen bedrijven, overheidsorganisaties, kennisinstellingen en samenwerkingsverbanden grenzen te verleggen door subsidies te vinden die matchen met hun ambities. Of het nu om een hightech uitvinding gaat, een internationaal samenwerkingsproject, een duurzame investering of het verbeteren van een productieproces.