Bepaal zelf wat je wilt leren, fouten maken mag!

Marketing stagiair (meewerkstage)

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waar je zelf beslist wat je wilt doen en leren? Dan zit je bij ons op de juiste plek! In onze snelgroeiende organisatie zijn wij continu op zoek naar nieuw talent en staan wij te springen om nieuwe inzichten van jou!

De marketingafdeling is bezig met marketingautomatisering, slimme continu marketing campagnes, gebaseerd op een contentstrategie. De social media, SEO en SEA sluiten hier naadloos op aan.
Wil jij leren door te doen, fouten te maken, te verbeteren en mooie resultaten halen, dan nodigen we je graag uit! Je mag zelf beslissen hoe je je stage wilt indelen, wil jij graag weten hoe het is om online marketeer te zijn? Dat kan! Wil je je verder verdiepen in het opzetten van campagnes? Geen probleem! Óf wil je graag van alles wat doen? Ook dat is mogelijk. Om je alvast een idee te geven van de opties die je hebt volgen hieronder jouw (mogelijke) werkzaamheden.

Jouw werkzaamheden:

 • Google Ads beheren: het testen van campagnes, het opstarten van nieuwe campagnes en het maximale resultaat behalen;
 • Jezelf verdiepen in de wereld van SEO met behulp van Semrush en onze online marketeer. Ontdek hoe ons websiteverkeer verbetert kan worden door technische aanpassingen en/of het schrijven van SEO teksten;
 • Meedenken bij het opstarten van een nieuwe email campagne en ontdek hoe o.a. jouw woordkeuze een verschil kan maken in het aantal geopende e-mails;
 • Allround marketing activiteiten, zoals het organiseren van een tof feest om onze successen te vieren, het bestellen van marketingmaterialen en het ondersteunen van onze consultants;
 • Social media kanalen beheren en hierop adverteren (LinkedIn, Facebook, Instagram);
 • Content voor op onze website en social media kanalen maken, verbeteren en controleren;
 • De narrowcasting op al onze locaties bijhouden met leuke updates en belangrijk nieuws.

Wat bieden wij jou?

 • Wij vinden natuurlijk dat Vindsubsidies de allerleukste stageplek is. Maar om jou ook te overtuigen hebben we de voordelen voor je op een rijtje gezet.
 • Flexibel werken thuis of op één van onze kantoren in Enschede, Deventer, Druten, Utrecht, Maastricht, Venlo of Oosterhout;
 • Een uitdagende stage waarbij jij zelf de regie in handen neemt;
 • Een gezellig team van collega’s die klaar staan voor jouw slechte grappen;
 • Een laptop;
 • Een bruto stagevergoeding van €350 per maand o.b.v. 40 uur;
 • Een werkweek o.b.v. 32 of 40 uur.

Wat verwachten we van jou?

 • Je bent leergierig en hebt humor;
 • Je hebt een passie voor marketing;
 • Je kan zelfstandig werken (maar zult uiteraard begeleiding vanuit ons hebben!);
 • Verantwoordelijkheidsgevoel.

En wie zijn wij dan wel niet? 
Vindsubsidies is een onafhankelijk adviesbureau dat diensten en producten aanbiedt op het gebied van subsidies en overheidsfinanciering. Klinkt misschien stoffig, maar dat is het niet! Wij helpen organisaties bij het vinden van subsidies die hun innovatieve projecten voor de toekomst kunnen financieren. De marketingafdeling ondersteunt hierbij en bestaat uit 3 enthousiaste collega’s. Er is een gezellige, gedreven, beetje gekke online marketeer, een serieuze veel BBQ’ende campagne specialist en een hele slimme manager, althans dat denkt hij. Groei en leer jij met ons mee?

Nanny Bressers.png

Veel ruimte voor eigen initiatief

”Bij Vindsubsidies werk je in een jong energiek team, waar veel ruimte is voor je eigen interesses en expertisegebieden.

De organisatie is flexibel en meedenkend, en biedt veel ruimte voor eigen initiatief. In je werk zit een goede mix tussen zelfstandigheid en toch volop samenwerken.

Je werk is niet snel saai, want er is volop afwisseling in onderwerpen en thema’s waar je aan werkt!”

Nanny Bressers, Senior Consultant

Interesse? Zo hengel je deze stageplek binnen:

We snappen dat je niet kunt wachten om te solliciteren op deze toffe stageplek. Stuur daarom je cv en motivatiebrief naar vacatures@vindsubsidies.nl

Je hoort van ons of je wordt uitgenodigd voor het eerste gesprek. Na dit eerste gesprek is de kans groot dat je enthousiast bent en wij ook!


(Alleen bestanden kleiner dan 5mb en met de volgende extensies worden geaccepteerd: pdf, doc, docx, rtf)


Wanneer je bij ons solliciteert ga je akkoord dat wij de informatie gebruiken om het sollicitatieproces optimaal vorm te geven. Om dit mogelijk te maken worden je gegevens opgeslagen voor wervingsdoeleinden.

Recruitment Data Privacybeleid*
Ik ga akkoord met het Vindsubsidies Data Privacybeleid en geef toestemming voor het ontvangen van informatie van de organisatie met betrekking tot vacatures en het sollicitatieproces.
Consent persoonlijke data*
Ik ga akkoord met het opslaan van mijn persoonlijke gegevens door de HR-afdeling van Vindsubsidies. Mijn persoonlijke gegevens maak ik vrijwillig bekend en ik begrijp dat ik op ieder gewenst moment mijn persoonlijke gegevens kan wijzigen of laten verwijderen.

Werken bij Vindsubsidies

Werken aan de innovaties van morgen

Subsidies maken innovaties en projecten mogelijk, ze helpen organisaties vooruit. Bij Vindsubsidies vinden wij dat vooruitgang een kans verdient. Wij helpen bedrijven, overheidsorganisaties, kennisinstellingen en samenwerkingsverbanden grenzen te verleggen door subsidies te vinden die matchen met hun ambities. Of het nu om een hightech uitvinding gaat, een internationaal samenwerkingsproject, een duurzame investering of het verbeteren van een productieproces.