Subsidies maken innovaties en projecten mogelijk, ze helpen organisaties vooruit. 

Wij vinden dat vooruitgang een kans verdient. Jij ook?

Heb jij interesse in een uitdagende stage bij een van de grootste onafhankelijke subsidieadviesbureaus van Nederland? Vindsubsidies, onderdeel van de business unit Content van de Idox Group, is op zoek naar een enthousiaste, gedreven marketing stagiaire die onze online kanalen een frisse boost kan geven. Wij bieden jou een plek binnen een internationaal concern, waar je volop ervaring op kunt doen en kunt leren. Maar waar ook ruimte is voor jouw visie en vernieuwende ideeën.

De stage

 • Een plek op de marketingafdeling van Vindsubsidies
 • Focus op het onderhouden en verbeteren van de prestaties van onze online kanalen (eigen ideeën en inbreng zijn zeer welkom!)
 • Werken aan SEO-optimalisatie, bijdragen aan verhogen van inbound leads
 • Kennis maken met het werken binnen een internationale omgeving

We zoeken een stagiaire:

 • Die, natuurlijk met ervaren collega’s als back-up, zelfstandig wil en kan werken
 • Die proactief is, met eigen ideeën en inbreng
 • Die op de hoogte is van en zich verdiept in de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing
 • Met kennis van het aanbod van online kanalen
 • Met kennis van SEO

Verder:

 • Ben je bereid je te verdiepen in onze organisatie, producten en dienstverlening.
 • Ben je een sociale en enthousiaste (tijdelijke) collega die open staat voor feedback van collega’s

Wie zijn wij?

Vindsubsidies is onderdeel van Idox Content, een nieuw gevormde divisie binnen de Idox Group, met 150 hoogopgeleide en ambitieuze medewerkers. In Nederland is Vindsubsidies een groot onafhankelijk adviesbureau dat een totaalpakket aan diensten en producten heeft op het gebied van regionale, landelijke en Europese subsidies, waaronder de grootste subsidiedatabase in Europa, consultancy en een uniek online platform voor het managen van subsidieprojecten.

Het Nederlandse marketingteam is onderdeel van het corporate marketingteam van Idox, met daarin collega’s uit Engeland, Schotland, Duitsland en Malta. Overleg met deze collega’s is ‘part of the job’.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een uitdagende stage, verbonden aan een internationaal concern met veel ervaren maar ook jonge ambitieuze collega’s die erin geloven organisaties en bedrijven verder te kunnen helpen met hun (innovatieve) ambities en professionalisering. Als marketingstagiaire draai je volwaardig mee in ons team en ben je wat ons betreft zeker niet alleen ‘uitvoerder’. Ruimte voor inbreng van eigen kennis en ideeën is zelfs zeer gewenst! Verder zorgen wij voor een marktconforme stagevergoeding en alle faciliteiten die je nodig hebt om goed te kunnen werken. Ben jij de stagiaire online marketing die we zoeken? 

eline-engels-accountmanager-vindsubsidies.png

Vrijheid om jezelf optimaal te ontwikkelen

“Bij Vindsubsidies zijn we altijd in beweging en bezig met de volgende stap. Zo worden er ook nieuwe werkwijzen en processen uitgeprobeerd. Persoonlijk houdt mij dat geïnteresseerd. Omdat je dan niet snel vervalt in de termen als ‘zo hebben we het altijd al gedaan’. Er wordt continu gekeken naar of iets beter kan, en daarbinnen is veel ruimte voor eigen initiatief.

Bij Vindsubsidies krijg je veel vrijheid in het uitvoeren van je werk. Er wordt zelfstandigheid gevraagd, maar er wordt niet bepaald hoe jij je werk moet doen. Dat biedt kansen om jezelf optimaal te ontwikkelen.”

Eline Engels, Accountmanager

 

Solliciteer direct

Gebruik hiervoor het onderstaand contactformulier. Heb je nog vragen of wil je aanvullende informatie? Dan kun je contact met ons opnemen via info@vindsubsidies.nl of telefonisch contact opnemen via 088-2020400. 


(Alleen bestanden kleiner dan 5mb en met de volgende extensies worden geaccepteerd: pdf, doc, docx, rtf)


Wanneer je solliciteert op een van onze functies, ga je akkoord dat wij de informatie gebruiken om het sollicitatieproces optimaal vorm te geven. Om dit mogelijk te maken worden je gegevens opgeslagen voor wervingsdoeleinden. Meer informatie over dit proces lees je in ons Recruitment Data Privacy Policy.

Recruitment Data Privacybeleid*
Ik ga akkoord met het Idox Recruitment Data Privacybeleid en geef toestemming voor het ontvangen van informatie van de organisatie met betrekking tot vacatures en het sollicitatieproces.
Consent persoonlijke data*
Ik ga akkoord met het opslaan van mijn persoonlijke gegevens door de HR-afdeling van Idox. Mijn persoonlijke gegevens maak ik vrijwillig bekend en ik begrijp dat ik op ieder gewenst moment mijn persoonlijke gegevens kan wijzigen of laten verwijderen.

Werken bij Vindsubsidies

Werken aan de innovaties van morgen

Subsidies maken innovaties en projecten mogelijk, ze helpen organisaties vooruit. Bij Vindsubsidies vinden wij dat vooruitgang een kans verdient. Wij helpen bedrijven, overheidsorganisaties, kennisinstellingen en samenwerkingsverbanden grenzen te verleggen door subsidies te vinden die matchen met hun ambities. Of het nu om een hightech uitvinding gaat, een internationaal samenwerkingsproject, een duurzame investering of het verbeteren van een productieproces.