Subsidies maken innovaties en projecten mogelijk, ze helpen organisaties vooruit. 

Vindsubsidies is, in samenwerking met Impacter, op zoek naar een gemotiveerde, leergierige Data Science student.

De opdracht

Vindsubsidies is een toonaangevend subsidieadviesbureau dat zich onderscheid door zich te richten op een full service concept en in te zetten op innovatie en technologie. Onderdeel van onze dienstverlening is het aanbieden van subsidie-informatie voor allerlei doelgroepen. Hiervoor verzamelen, structureren en verrijken wij subsidie-informatie die is gepubliceerd in diverse bronnen.

Er ligt een schat aan informatie over historische toekenningen van subsidies: welke type bedrijven zijn succesvol om hun innovaties op deze manier te realiseren? En kunnen we, op basis van dit rijke verleden, een voorspelling doen over bedrijven in de toekomst? Daarover gaat deze opdracht: het vinden van verborgen patronen die we kunnen gebruiken om bedrijven in de toekomst te helpen.

Wat hebben wij jou te bieden?

Een zeer interessante en leerzame (afstudeer)stageopdracht, waarbij je aan de ene kant veel vrijheid krijgt en aan de andere kant de inhoudelijke begeleiding die je mag verwachten bij een (afstudeer)stage. Voor de inhoudelijke begeleiding op het gebied van het ontwerpen en implementeren van een datamodel heb je veel contact met onze data partner Impacter. De begeleiding op het gebied van projectmanagement, subsidiekennis, vinden van de juiste bronnen zal door ons worden verzorg. Zo heb je het beste van twee werelden!

Verder kun je rekenen op:

  • Een goede stagevergoeding
  • Laptop
  • Toegang tot al onze (marketing- en sales)systemen
  • Goede begeleiding op het gebied van de uitvoer van onderzoek als ook de inhoud
  • Medewerking en inzet van je al Vindsubsidies-collega’s

Wie zoeken we?

Uiteraard zijn we op zoek naar een gemotiveerde en leergierige student. Iemand die zelf initiatief neemt en weet wanneer begeleiding gewenst is en daar ook om durft te vragen. Gezien de complexiteit van de opdracht gaat onze voorkeur uit naar iemand die bezig is met de studie Data Science (of aanverwant) en affiniteit heeft met scrapers en het aansluiten van verschillende databases.

Wie zijn wij?

Vindsubsidies is een groot en groeiend onafhankelijk adviesbureau dat een totaalpakket aan diensten en producten heeft op het gebied van subsidies en subsidietrajecten voor tal van grote en kleine bedrijven, overheden en internationale samenwerkingsverbanden verzorgt. Dat doen we al meer dan twintig jaar met veel succes waardoor we een belangrijke speler zijn in de markt.

Impacter gelooft in de kracht van wetenschap en innovatie om de maatschappij vooruit te helpen. We zetten kunstmatige intelligentie in om de brug te slaan tussen nieuwe kennis en haar toepassing. Impacter is een jonge startup die software maken op het snijvlak van natuurlijke taalverwerking en big data (NLP), om nieuwe verbindingen met impact mogelijk te maken.

foto eline website (002).png

Vrijheid om jezelf optimaal te ontwikkelen

“Bij Vindsubsidies zijn we altijd in beweging en bezig met de volgende stap. Zo worden er ook nieuwe werkwijzen en processen uitgeprobeerd. Persoonlijk houdt mij dat geïnteresseerd. Omdat je dan niet snel vervalt in de termen als ‘zo hebben we het altijd al gedaan’. Er wordt continu gekeken naar of iets beter kan, en daarbinnen is veel ruimte voor eigen initiatief.

Bij Vindsubsidies krijg je veel vrijheid in het uitvoeren van je werk. Er wordt zelfstandigheid gevraagd, maar er wordt niet bepaald hoe jij je werk moet doen. Dat biedt kansen om jezelf optimaal te ontwikkelen.”

Eline Engels, Accountmanager

 

Solliciteer direct

Gebruik hiervoor het onderstaand contactformulier. Heb je nog vragen of wil je aanvullende informatie? Dan kun je contact met ons opnemen via info@vindsubsidies.nl of telefonisch contact opnemen via 088-2020400. 


(Alleen bestanden kleiner dan 5mb en met de volgende extensies worden geaccepteerd: pdf, doc, docx, rtf)


Wanneer je solliciteert op een van onze functies, ga je akkoord dat wij de informatie gebruiken om het sollicitatieproces optimaal vorm te geven. Om dit mogelijk te maken worden je gegevens opgeslagen voor wervingsdoeleinden. Meer informatie over dit proces lees je in ons Recruitment Data Privacy Policy.

Recruitment Data Privacybeleid*
Ik ga akkoord met het Idox Recruitment Data Privacybeleid en geef toestemming voor het ontvangen van informatie van de organisatie met betrekking tot vacatures en het sollicitatieproces.
Consent persoonlijke data*
Ik ga akkoord met het opslaan van mijn persoonlijke gegevens door de HR-afdeling van Idox. Mijn persoonlijke gegevens maak ik vrijwillig bekend en ik begrijp dat ik op ieder gewenst moment mijn persoonlijke gegevens kan wijzigen of laten verwijderen.

Werken bij Vindsubsidies

Werken aan de innovaties van morgen

Subsidies maken innovaties en projecten mogelijk, ze helpen organisaties vooruit. Bij Vindsubsidies vinden wij dat vooruitgang een kans verdient. Wij helpen bedrijven, overheidsorganisaties, kennisinstellingen en samenwerkingsverbanden grenzen te verleggen door subsidies te vinden die matchen met hun ambities. Of het nu om een hightech uitvinding gaat, een internationaal samenwerkingsproject, een duurzame investering of het verbeteren van een productieproces.